search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:54
MENU CLOSE

Αναστάτωση έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ για ύποπτο όχημα (Video)

15.11.2019 15:18
Αναστάτωση έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ για ύποπτο όχημα (Video) - Media

 

Κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι γύρω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ το απόγευμα της Παρασκευής, όταν εντοπίστηκε όχημα που εγκαταλείφθηκε κοντά στο διάσημο ορόσημο.

Η αστυνομία εκκένωσε την περιοχή και τοποθέτησε ταινία στο The Mall, στον δρόμο που οδηγεί από την πλατεία Τραφάλγκαρ στην επίσημη κατοικία της Βασίλισσας, λίγο μετά τις 2 μ.μ.

Εντοπίστηκε ύποπτο, μη επιτηρούμενο αυτοκίνητο και η περιοχή εκκαθαρίστηκε ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες. Βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media έδειξαν την αστυνομία να δίνει εντολές σε τουρίστες και πεζούς να εκκενώσουν την περιοχή μπροστά από το κτίριο.

Αλλά λίγο μετά τις 2.45μμ η αστυνομία του City of London ανήρτησε στο Twitter: «Το όχημα στο Constitution Hill, SW1, θεωρείται ότι δεν είναι ύποπτο.Το περιστατικό έχει πλέον λήξει και οι ταινίες αναμένεται να αφαιρεθούν. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας»

Νωρίτερα μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν την αστυνομία να κυνηγάει τους ανθρώπους στην οδό Marlborough.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15