search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19
MENU CLOSE

Καταγγελία Νάσου Ηλιόπουλου: Από το δήμο Αθηναίων σε έμμισθη θέση η Αγγελή-Λυκούδη

15.11.2019 15:37
Για το Big Brother και τα κοινωνικά δικαιώματα το πρώτο δημόσιο σχόλιο του Ν. Ηλιόπουλου  - Media

 

Στην καταγγελία ότι η Δήμητρα-Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη η οποία παραιτήθηκε από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί του δήμου Αθηναίων, όταν αποκαλύφθηκε ότι ως εκλεγμένη κοινοτική σύμβουλος είχε συμμετάσχει σε συγκέντρωση το 2011 με τον Ηλία Κασιδιάρη και την Χρυσή Αυγή, τοποθετήθηκε σε έμμισθη θέση προχώρησε ο επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» Νάσος Ηλιόπουλος.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Facebook, o N. Ηλιόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Η παραίτηση που κράτησε μια μέρα
 
Σήμερα, με μεγάλη έκπληξη η Ανοιχτή Πόλη πληροφορήθηκε κάτι το πρωτοφανές: ο Δήμος Αθηναίων τοποθέτησε την κυρία Λυκούδη στην έμμισθη θέση της προέδρου της διαδημοτικής εταιρείας “Αθηναϊκό Αέριο Α.Ε.” Προφανώς κάποιοι θεωρούν ότι οι Αθηναίοι είναι χρυσόψαρα! Μόλις προχτές ο κύριος Μπακογιάννης αποδέχτηκε την παραίτηση της κυρίας Λυκούδη από τη θέση της εντεταλμένης συμβούλου για το παιδί. Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη για την συμμετοχή της -ως εκλεγμένη κοινοτική σύμβουλος- σε συγκέντρωση το 2011 με τον Ηλία Κασιδιάρη και την Χρυσή Αυγή. Συγκέντρωση που κατέληξε σε ένα ρατσιστικό πογκρόμ με δεκάδες τραυματίες. Κύριε Μπακογιάννη, όταν σας ζητήσαμε μετ’ επιτάσεως να αποπέμψετε την κύρια Λυκούδη από τη θέση της -όπως και ορθά πράξατε- δεν σας παρακινούσαμε να παίξετε τις “μουσικές καρέκλες”. Ζητούσαμε το αυτονόητο: να απομακρυνθεί από κάθε θέση ευθύνης του Δήμου.
 
Η επιλογή σας να την τοποθετήσετε εκ νέου σε θέση ευθύνης, συνεπάγεται ότι παρέχετε πολιτική κάλυψη στην κυρία Λυκούδη και τις ρατσιστικές της αντιλήψεις. Εκτιμούμε ότι προχωρήσατε στο ατόπημα αυτό σε μια προσπάθεια διατήρησης των εσωτερικών ισορροπιών με τους ακραίους της παράταξής σας. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στη διαχείριση των ανθρώπων που επιλέξατε να στελεχώσουν το πολυδιαφημισμένο “πολυσυλλεκτικό” σας ψηφοδέλτιο. Αυτό όμως που πραγματικά μας απασχολεί, είναι η μηδενική ανοχή που οφείλει να δείχνει ο Δήμος Αθηναίων σε ρατσιστικές και μισαλλόδοξες απόψεις. Να είστε σίγουρος ότι το θέμα δεν θα κλείσει εδώ».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19