28/02/2020 08:22:47

Δημοτικό Συμβούλιο της Βενετίας: Απέρριψε σχέδιο για την κλιματική αλλαγή και… πλημμύρισε

Δημοτικό Συμβούλιο της Βενετίας: Απέρριψε σχέδιο για την κλιματική αλλαγή και… πλημμύρισε - Media

 

Το περιφερειακό συμβούλιο της Βενετίας απέρριψε σχέδιο για την καταπολέμηση τhς κλιματικής αλλαγής, λίγο πριν τα γραφεία του στο Μεγάλο Κανάλι, στη Βενετία, πλημμυρίσουν, αφού η πόλη συνεχίζει να πολεμάει τα υψηλά επίπεδα ύδατος.

Η Βενετία έχει πληγεί από επαναλαμβανόμενες πλημμύρες από την Τρίτη, με το 70% της πόλης να είναι πλημμυρισμένο το πρωί της Παρασκευής, καθώς η στάθμη του νερού φτάνει στα 1,54 μέτρα εν μέσω μεγάλων καταρρακτών.

Το βράδυ της Τρίτης, καθώς οι σύμβουλοι της Βενετίας συζητούσαν την έκτακτη ανάγκη για το κλίμα στο Ferro Fini Palace, η Βενετία γνώρισε τις χειρότερες πλημμύρες από το 1966.

Οι πολιτικοί από τα πλειοψηφικά κόμματα του περιφερειακού συμβουλίου: η Αριστερή Λίγκα, Brothers of Italy και η Forza Italia, απέρριψαν τροπολογίες για την καταπολέμηση της κλιματικής κρίσης στον προϋπολογισμό του 2020 που προτάθηκαν από το κεντροαριστερό Δημοκρατικό κόμμα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.