search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:24
MENU CLOSE

Δημοτικό Συμβούλιο της Βενετίας: Απέρριψε σχέδιο για την κλιματική αλλαγή και… πλημμύρισε

15.11.2019 16:14
Δημοτικό Συμβούλιο της Βενετίας: Απέρριψε σχέδιο για την κλιματική αλλαγή και… πλημμύρισε - Media

 

Το περιφερειακό συμβούλιο της Βενετίας απέρριψε σχέδιο για την καταπολέμηση τhς κλιματικής αλλαγής, λίγο πριν τα γραφεία του στο Μεγάλο Κανάλι, στη Βενετία, πλημμυρίσουν, αφού η πόλη συνεχίζει να πολεμάει τα υψηλά επίπεδα ύδατος.

Η Βενετία έχει πληγεί από επαναλαμβανόμενες πλημμύρες από την Τρίτη, με το 70% της πόλης να είναι πλημμυρισμένο το πρωί της Παρασκευής, καθώς η στάθμη του νερού φτάνει στα 1,54 μέτρα εν μέσω μεγάλων καταρρακτών.

Το βράδυ της Τρίτης, καθώς οι σύμβουλοι της Βενετίας συζητούσαν την έκτακτη ανάγκη για το κλίμα στο Ferro Fini Palace, η Βενετία γνώρισε τις χειρότερες πλημμύρες από το 1966.

Οι πολιτικοί από τα πλειοψηφικά κόμματα του περιφερειακού συμβουλίου: η Αριστερή Λίγκα, Brothers of Italy και η Forza Italia, απέρριψαν τροπολογίες για την καταπολέμηση της κλιματικής κρίσης στον προϋπολογισμό του 2020 που προτάθηκαν από το κεντροαριστερό Δημοκρατικό κόμμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48