search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28
MENU CLOSE

«Είχα κλείσει με τη “Μουρμούρα, αλλά “πάγωσε” και μετά… δεν έγινε τίποτα» (Video)

15.11.2019 16:21
Alpha: Αλλάζει μέρα η «Μουρμούρα»... - Media
 
Ο Τάσος Κωστής βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show το βράδυ της Πέμπτης. Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε, μέσα σε όλα, μια τηλεοπτική συνεργασία που ποτέ δεν προχώρησε.
 
Αφορμή για την συγκεκριμένη αποκάλυψη στάθηκε η πρώην συνεργάτιδα του ηθοποιού, Βαλέρια Κουρούπη και η ματαίωση του σίριαλ «Room Service Πλιζ». Συγκεκριμένα, ο Τάσος Κωστής πρόδωσε «on air» πως θα βρισκόταν με πρωταγωνιστικό ρόλο στο επιτυχημένο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».
 
«Εγώ δυο σίριαλ έχασα έτσι. Είχαμε κλείσει, θα αρχίζαμε γύρισμα για την Μουρμούρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός. «Πριν ξεκινήσει να γίνει, είχα κάνει δοκιμαστικό και ήμασταν έτοιμοι. Περιμέναμε να μας ειδοποιήσουν για να αρχίσουμε τα γυρίσματα».
 
«Ξαφνικά δεν γίνεται τίποτα. Παγώνει η δουλειά για δύο χρόνια, τρία» πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Όταν ξαναξεκίνησε απλά άλλαξαν όλοι. Εγώ ήμουν έτοιμος τότε να βρίσκομαι στη Μουρμούρα» κατέληξε ο Τάσος Κωστής.

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28