search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:54
MENU CLOSE

Έρχεται μήνας ταλαιπωρίας οδηγών στην Παραλιακή – Έκτακτες ρυθμίσεις

15.11.2019 17:50
Κλείνει η Λεωφ. Ποσειδώνος από την Παρασκευή το βράδυ ως το Σάββατο (χάρτης) - Media

Για γερά νεύρα θα είναι η οδήγηση στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος από την Δευτέρα 18/11, λόγω κατασκευής πεζογέφυρας στον Άλιμο.

«Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής πεζογέφυρας θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά το χρονικό διάστημα από 18/11/2019 έως 17/12/2019 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, σε οδικό δίκτυο, περιοχής Δήμου Αλίμου», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ θα γίνει:

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μεταμορφώσεως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανάρη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της Λ. Ποσειδώνος, 50μ. από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Καλαμακίου έως την έξοδο παρακείμενου χώρου στάθμευσης, μέγιστου μήκους 60μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις απο το Dikaiologitika News

 
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:53