24/02/2020 19:41:02

Πυκνό μυστήριο με εξαφάνιση οδηγού ταξί (Video)

Πυκνό μυστήριο με εξαφάνιση οδηγού ταξί (Video) - Media
 
Έναν πραγματικό Γολγοθά φαίνεται πως ανεβαίνει από το καλοκαίρι η οικογένεια του Γιώργου Στεργίου, του 45χρονου οδηγού ταξί που αγνοείται από την Αιδηψό.
 
Από τον περασμένο Ιούλιο που κάτι το ιδιαίτερο τον απομάκρυνε από το σπίτι του, κανείς δεν άκουσε το παραμικρό γι’ αυτόν. Σε ένα σημείωμα που άφησε πίσω του, έκανε γνωστό ότι θα επέστρεφε σύντομα.
 
Η άλλη του αδελφή Ελένη, τον καλούσε στο τηλέφωνο και καθώς δεν απαντούσε, ανησύχησε και πήγε σπίτι του. Βρήκε το ταξί του παρκαρισμένο σε διαφορετικό σημείο απ’ ότι συνήθιζε.
 
«Η σήμανση δεν το ερεύνησε, αλλά ούτε και το σπίτι του. Βρήκαμε το κλειδί του έξω από την πόρτα, που συνήθως δεν το άφηνε. Μπήκαμε μέσα με το φακό γιατί φοβόμασταν για το τι θα αντικρίσουμε. Από τότε ξεκίνησε ο Γογλοθάς μας», είπε στο «Τούνελ».
 
Ο αγνοούμενος είχε αφήσει στο τραπέζι του σπιτιού του ένα σημείωμα και ενημέρωνε τους οικείους του πως έφυγε για κάποια ξαφνική δουλειά και θα επέστρεφε σύντομα.
 
Το «Τούνελ» με την αδελφή του βρέθηκε στο σπίτι του στην Αιδηψό. Η σήμανση δεν το ερεύνησε.
 
Πηγή: zappit.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.