search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:57
MENU CLOSE

Πυκνό μυστήριο με εξαφάνιση οδηγού ταξί (Video)

16.11.2019 07:14
Πυκνό μυστήριο με εξαφάνιση οδηγού ταξί (Video) - Media
 
Έναν πραγματικό Γολγοθά φαίνεται πως ανεβαίνει από το καλοκαίρι η οικογένεια του Γιώργου Στεργίου, του 45χρονου οδηγού ταξί που αγνοείται από την Αιδηψό.
 
Από τον περασμένο Ιούλιο που κάτι το ιδιαίτερο τον απομάκρυνε από το σπίτι του, κανείς δεν άκουσε το παραμικρό γι’ αυτόν. Σε ένα σημείωμα που άφησε πίσω του, έκανε γνωστό ότι θα επέστρεφε σύντομα.
 
Η άλλη του αδελφή Ελένη, τον καλούσε στο τηλέφωνο και καθώς δεν απαντούσε, ανησύχησε και πήγε σπίτι του. Βρήκε το ταξί του παρκαρισμένο σε διαφορετικό σημείο απ’ ότι συνήθιζε.
 
«Η σήμανση δεν το ερεύνησε, αλλά ούτε και το σπίτι του. Βρήκαμε το κλειδί του έξω από την πόρτα, που συνήθως δεν το άφηνε. Μπήκαμε μέσα με το φακό γιατί φοβόμασταν για το τι θα αντικρίσουμε. Από τότε ξεκίνησε ο Γογλοθάς μας», είπε στο «Τούνελ».
 
Ο αγνοούμενος είχε αφήσει στο τραπέζι του σπιτιού του ένα σημείωμα και ενημέρωνε τους οικείους του πως έφυγε για κάποια ξαφνική δουλειά και θα επέστρεφε σύντομα.
 
Το «Τούνελ» με την αδελφή του βρέθηκε στο σπίτι του στην Αιδηψό. Η σήμανση δεν το ερεύνησε.
 

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24