search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:31
MENU CLOSE

Αποκαλύψεις για τον «αστυνομικό τραγουδιστή» που έγινε viral (Photos|Videos)

16.11.2019 08:50
Αποκαλύψεις για τον «αστυνομικό τραγουδιστή» που έγινε viral (Photos|Videos) - Media
 
Tο γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο με πρωταγωνιστή αστυνομικό που τραγουδάει μαζί με έναν πλανώδιο μουσικό στο Μοναστηράκι.
 
Το ασυνήθιστο περιστατικό συγκεντρώνει θετικά σχόλια που μάλλον απομακρύνει και το ενδεχόμενο πειθαρχικού για τον αστυνομικό, επειδή έπιασε το μικρόφωνο εν ώρα υπηρεσίας.
 
Ο Μάριος Δαρβίρας είναι ο 31χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και πριν από τρία βράδια βρέθηκε στο Μοναστηράκι όπου συνάντησε τον πλανώδιο μουσικό.
Ο αστυνομικός μπήκε στην Αστυνομία καθώς ήθελε να βοηθάει τους πολίτες και να συλλαμβάνει τους κακοποιούς. Όμως η αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι δεν σταμάτησε να μεγαλώνει.
 
Το βίντεο από το Μοναστηράκι στο οποίο τραγουδάει με τον πλανώδιο μουσικό μέσα σε ένα 24ωρο έγινε viral.
 
Ο Μάριος Δαρβίρας παίζει κιθάρα, γράφει μουσική και στίχους για τα τραγούδια του ενώ έχει γυρίσει και βίντεοκλιπ τα οποία έχει δημοσιεύσει στο κανάλι του στο YouTube.
 

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Alpha, ο αστυνομικός είχε δοκιμάσει την τύχη του και τις φωνητικές του ικανότητες και σε τηλεοπτικό talent show όμως εκεί δεν τα πήγε καλά καθώς τον «έκοψαν».
 
Επίσης είναι αθλητής brazilian jiu jitsu και πυγμαχίας όπως προκύπτει από το προφίλ του στο Facebook.
 

Δεν υπάρχει καμία δυσαρέσκεια στους κόλπους της Αστυνομίας για τον αστυνομικό, ο οποίος εν ώρα υπηρεσίας και φορώντας τη στολή του πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε στο πλευρό δίπλα σε έναν πλανόδιο μουσικό στο Μοναστηράκι.
 
Πηγή: ethnos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28