search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:09
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Το πίτμπουλ κατασπάραξε τους διαρρήκτες – Στα νοσοκομεία ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

16.11.2019 15:38
Ηράκλειο: Το πίτμπουλ κατασπάραξε τους διαρρήκτες - Στα νοσοκομεία ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες, στο Ηράκλειο, με πρωταγωνιστή ένα σκύλο και θύματά του, τους επίδοξους διαρρήκτες του σπιτιού που φυλούσε.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά έφυγαν από το σπίτι, άφησαν όμως πίσω, το σκυλί τους, ράτσας πιτ μπουλ.

Οι διαρρήκτες μάλλον δεν γνώριζαν την ύπαρξή του, καθώς έκαναν το λάθος να παραβιάσουν την πόρτα, όμως εκεί τους περίμενε ο σκύλος με άγριες διαθέσεις.

Οι ιδιοκτήτες επιστρέφοντας βρήκαν τον σκύλο να τους περιμένει… αλλά και αίματα στους τοίχους, στο πάτωμα και σε άλλα σημεία του σπιτιού, που “έδειχναν” μάχη των διαρρηκτών με το πιτ μπουλ, με νικητή το δεύτερο, καθώς από το σπίτι δεν έλειπε το παραμικρό.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε χθες στην αστυνομία, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν έρευνες των αστυνομικών σε φαρμακεία και νοσοκομεία για τον εντοπισμό των τραυματιών διαρρηκτών, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Πηγή: ekriti.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:09