search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:42
MENU CLOSE

Σκληρή απάντηση της Nεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στα fake news για την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου

16.11.2019 15:43
Κομισιόν: Στο 2,4% η ανάπτυξη το 2020 - Media

 

«Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επιτρέψει στους διαρρήκτες της ιστορικής μνήμης να αμαυρώνουν την ιστορική επέτειο και τον αγώνα των νέων» διαμηνύει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στη διακίνηση ψευδών ειδήσεων αναφορικά με την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου. 

Σχετικά με τη διακίνηση ψευδών ειδήσεων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κατέχουν την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου, θέλουμε να υπενθυμίσουμε κάποια πράγματα:

1) Το ιστορικό σύμβολο του αγώνα ανήκε και ανήκει στην Εθνικη Φοιτητική Ένωση Ελλάδας.

2) Το ιστορικό σύμβολο του αγώνα εκλάπη από την ΠΑΣΠ και τη νεολαία ΠΑΣΟΚ μετά τη διάλυση της ΕΦΕΕ.

3) Είναι γνωστό σε όλους ότι κάθε χρόνο η ΠΑΣΠ παίζει κλεφτοπόλεμο έξω από την αμερικανική πρεσβεία για να φυγαδεύσει την αιματοβαμμένη σημαία.

4) Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επιτρέψει στους διαρρήκτες της ιστορικής μνήμης να αμαυρώνουν τα ιστορική επέτειο και τον αγώνα των νέων.

5) Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ έχει σαφή θέση πως το αιματοβαμμένο σύμβολο του αγώνα πρέπει, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ΕΦΕΕ, να αποδοθεί στον ΣΦΕΑ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:39