search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:25
MENU CLOSE

Αιφνιδιαστικά στο νοσοκομείο ο Τραμπ

17.11.2019 06:55
Κομπάζει ο Τραμπ: «Το τείχος σταμάτησε τον ιό, σταμάτησε τα πάντα» - Media

 

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί ως τώρα ο Αμερικανός πρόεδρος υπεβλήθη αιφνιδίως σε ένα τσεκ απ το οποίο δεν είχε ανακοινωθεί.

Ο Τραμπ επισκέφθηκε το Walter Reed National Military Medical Center το Σάββατο με τον Λευκό Οίκο να υποστηρίζει ότι η επίσκεψη αποτέλεσε μέρος του ετήσιου τσεκ απ του Αμερικανού προέδρου. Αυτός ήταν και ο λόγος που προκλήθηκαν ανησυχία κι ερωτηματικά για την υγεία του Αμερικανού προέδρου, αν και ο Λευκός Οίκος ήταν καθησυχαστικός. 

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο τσεκ απ του Τραμπ είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου, Στέφανι Γκρίσαμ δήλωσε ότι τον 73χρονο Τραμπ «περιμένει ένα πολύ απαιτητικό 2020» και ότι ο ίδιος ήθελε να εκμεταλλευτεί «ένα κενό σαββατοκύριακο» στην Ουάσινγκτον προκειμένου να ξεκινήσει ένα κομμάτι του ετήσιου ελέγχου της υγείας του.

Η Γκρίσαμ δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το είδος των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Τραμπ ούτε και έδωσε κάποια εξήγηση γιατί η επίσκεψή του στο νοσοκομείο δεν είχε ανακοινωθεί από πριν.

Όπως σημειώνει το Associated Press τα τελευταία δύο τσεκ απ του Τραμπ, το 2018 και το 2019 είχαν ανακοινωθεί έγκαιρα και είχαν περιληφθεί στο πρόγραμμα του προέδρου των ΗΠΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30