search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:46
MENU CLOSE

H Δούκισσα Νομικού στόλισε ήδη το χριστουγεννιάτικο δέντρο και στέλνει τις ευχές της (Photo)

17.11.2019 07:28
Η Δούκισσα Νομικού με γιαγιά, μαμά και κόρη - Τέσσερις γενιές απαράμιλλης ομορφιάς (photos) - Media

 

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων έχει μπει ήδη η οικογένεια της Δούκισσας Νομικού αφού ήδη η όμορφη παρουσιάστρια στόλισε ήδη το όμορφο και ζεστό σπίτι της.

Η Δούκισσα νωρίς χθες το απόγευμα ανέβασε φωτογραφία της μπροστά από το πολύχρωμο και πολύ εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σπίτι της. Συγχρόνως ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους τους followers της.

Μην ξεχνάμε ότι η ίδια και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης βιώνουν τις πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές τους, μετά και τον ερχομό της κόρης τους στον κόσμο πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

Η ευτυχισμένη μανούλα, η οποία έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της μικρής της πριγκίπισσας και φυσικά του γιου της Σάββα έχει αφιερώνει όλο τον χρόνο της στην οικογένειά της. Απόφαση που πήρε από τότε που έμεινε έγκυος στη μικρή της κορούλα η οποία και ολοκλήρωσε με τον ερχομό της την οικογενειακή της ευτυχία.

Δείτε το υπέροχα στολισμένο σπίτι της όμορφης παρουσιάστριας…

Πηγή: gossip-tv

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:46