search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:58
MENU CLOSE

Κτηνωδία στη Στυλίδα: Κρέμασαν σκύλο σε κιόσκι (Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες)

17.11.2019 13:19
Κρήτη: Πυροβόλησαν δύο κουτάβια και τα πέταξαν να πεθάνουν σε σακούλα σκουπιδιών - Media

Δεν το χωράει ανθρώπου νους. Κι όμως τα τελευταία κρούσματα κακοποιήσεων στη χώρα φανερώνουν ότι η κτηνωδία δεν έχει όρια. 

Μετά την απίστευτη κτηνωδία στο Μεσολλόγι, και την αγριάδα στη Μυτιλήνη, άλλη μια υπόθεση κακοποίησης σε βάρος αδέσποτου αποκαλύφθηκε στη Στυλίδα. 

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr που δημοσιεύει τις σκληρές φωτογραφίες την αποτρόπαια και εξοργιστική συγχρόνως εικόνα αντίκρισε ο γνωστός αθλητής Γιώργος Χριστούλης, κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στο Αχλάδι Στυλίδας.

Ένας σκύλος βρισκόταν κρεμασμένος στο κιόσκι που είναι πριν την είσοδο του χωριού. Τον είχαν πιάσει με σύρμα και τον κρέμασαν σαν τρόπαιο του σαδιστικού τους «παιχνιδιού». Το θέαμα πραγματικά κόβει την ανάσα και φυσικά προσθέτει στη γενικότερη απαξία, αφού ο χώρος είναι επίσης γεμάτος σκουπίδια, συν τα χόρτα που τον έχουν πνίξει.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:58