search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:06
MENU CLOSE

Alert από Αρναούτογλου: Εν δυνάμει επικίνδυνες οι βροχές και οι καταιγίδες (XΑΡΤΕΣ)

17.11.2019 15:24
Τηλεθέαση: Πρωτιά Αρναούτογλου - Media
 
Προειδοποίηση για την επιδείνωση του καιρού που έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα εξέδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.
 
Συγκεκριμένα, ο Σ. Αρναούτογλου έγραψε:
 
«Εν δυνάμει επικίνδυνες οι βροχές και οι καταιγίδες αυτή την εβδομάδα (αλλά πιθανώς κατά διαστήματα έως και τις 25-26 Νοέμβρη) εκτός από τα δυτικά και σε αρκετές περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας!
 
Καταρχήν: Προσοχή στους τρομολαγνικούς τίτλους ορισμένων ιστοσελίδων που βάζουν αυτές αυθαίρετα στις αναρτήσεις μου από το facebook για προσέλκυση επισκεπτών! Διαβάζετε το περιεχόμενο προσεκτικά και ενημερώνετε με για να λάβω τα μέτρα μου σας παρακαλώ!!!
 
Όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού: Ακριβοθώρητος δείχνει να γίνεται ο ήλιος σε αρκετές περιοχές της χώρας αυτή την εβδομάδα καθώς σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία οι περισσότερες περιοχές της Ελλάδας δείχνουν να μπαίνουν σε μια τροχιά συχνών, και σε τοπικό επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχοπτώσεων που εκτός από τα δυτικά λόγω του κορεσμένου από τις πολλές βροχές έδαφος, ίσως δημιουργήσουν προβλήματα κατά τόπους και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας!
 
(Ρίξτε μια ματιά στους προγνωστικούς χάρτες κατανομής βροχής 24ωρου, όπου σχεδίασα τον καθημερινό μέσο όρο κατανομής βροχής των κυριότερων παγκόσμιων προγνωστικών μοντέλων στον Ελλαδικό χώρο έως και την ερχόμενη Παρασκευή)
 
Θα υπάρχουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις και μέσα από τη σελίδα μου εδώ στο facebook αλλά και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3, τα βράδια (Δευ-Παρ 21:45) καθώς σε κάθε περίπτωση η ακριβής θέση των διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών θα καθορίσει την ένταση αλλά και την έκταση των καιρικών φαινόμενων αλλά και προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη ειδικότερα και για τις υπόλοιπες μετεο-παραμέτρους!».
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:06