search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:35
MENU CLOSE

Κατρούγκαλος: Η συμμετοχή του Αλ. Τσίπρα στη πορεία δείχνει τον τρόπο που θα αντιπολιτευτούμε 

18.11.2019 06:56
Κατρούγκαλος: Η συμμετοχή του Αλ. Τσίπρα στη πορεία δείχνει τον τρόπο που θα αντιπολιτευτούμε  - Media

 

Ο πρώην υπουργός εξωτερικών Γιωργος Κατρούγκαλος σχολιάζοντας στο ραδιόφωνο Ελλάδα 94,3 και τον Βαγγέλη Γιακουμή τη συμμετοχή του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην αντιαμερικανική πορεία σημείωσε ότι δείχνει τον ισχυρό συμβολισμό ως προς τον τρόπο αντιπολίτευσης γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς και σέβεται τις διαδικασίες του κοινοβουλευτισμού ωστόσο είναι και άρρηκτα συνδεδεμένος με τα κινήματα της αριστεράς και με τα αίτημα τα συγκεκριμένα, μην ξεχνάτε άλλωστε και τα συνθήματα του Πολυτεχνείου.

Σε ό,τι αφορά τα σχόλια της ΝΔ για την συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία, τόνισε ότι η ΝΔ είναι πιο “αμερικανοποιημενη” από ποτέ άλλοτε όταν θυμίζω είχε έρθει ο Κλίντον στην Αθήνα και είχε ζητήσει συγνώμη από τις παρεμβάσεις των ΗΠΑ εκείνης της εποχής. 

Σε ότι αφορά το “ξήλωμα” του νόμου κατρούγκαλου από την σημερινή ηγεσία του υπουργείου εργασίας ο πρώην υπουργός είπε ότι στη βάση του η μεταρρύθμιση που είχε κάνει ο ίδιος στο ασφαλιστικό παραμένουν ίδιες και τώρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:35