search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:19
MENU CLOSE

Καλλιακμάνης (Πρόεδρος Αστυνομικών ΝΑ Αττικής): Είναι φοβισμένοι δεν τους παίρνει πια…. 

18.11.2019 07:21
Καλλιακμάνης (Πρόεδρος Αστυνομικών ΝΑ Αττικής): Είναι φοβισμένοι δεν τους παίρνει πια....  - Media

 

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων της νοτιοανατολικής Αττικής Γιωργος Καλιακμάνης μιλώντας στο ραδιόφωνο Ελλάδα 94,3 σημείωσε ότι πρόκειται για «μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας που δεν υπήρξαν έκτροπα στην πορεία του Πολυτεχνείου από τους αντιεξουσιαστές»

Δεν παρέλειψε να δώσει «συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη που στο πρόσωπο του υπουργού Προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη η ελληνική αστυνομία κατάφερε να μην υπάρξουν επεισόδια στη χθεσινή επέτειο παρά μόνο μικρής έκτασης από τους αντιεξουσιαστές». 

Η πετυχημένη αντιμετώπιση οφείλεται όπως είπε «στην πολιτική βούληση που υπήρξε γιατί πέντε χιλιάδες αστυνομικοί ήταν και πέρυσι και πρόπερσι την ίδια ημέρα. Αυτό που άλλαξε είναι η θέληση για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων. Είναι φοβισμένοι και δεν τους παίρνει πια…» σημείωσε ο κ Καλιακμάνης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15