search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:16
MENU CLOSE

Κρήτη: Έκοψε τα δάχτυλά του για να τα…χαρίσει σε έναν φίλο του

18.11.2019 08:00
Κρήτη: Έκοψε τα δάχτυλά του για να τα...χαρίσει σε έναν φίλο του - Media

 

Μια απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Αμμουδάρα, με πρωταγωνιστή άνδρα ηλικίας περίπου 45 ετών, που μένει σε κάποιο παράπηγμα που του έχει παραχωρηθεί στην περιοχή.

Ο Δημήτρης, όπως είναι το όνομά του, μπήκε αιμόφυρτος σε τουριστικό κατάστημα της περιοχής και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη Γιάννη Στάθη τον οποίο και γνώριζε, να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο. Είχε δεμένη την παλάμη του που αιμορραγούσε.

Ο ίδιος είπε στον έντρομο ιδιοκτήτη του καταστήματος ότι είχε κόψει τα τέσσερα δάκτυλα του για να τα προσφέρει σε κάποιο φίλο του, ο οποίος ακρωτηριάστηκε σε ατύχημα που είχε πάνω στην εργασία του!

Ο εμβρόντητος ιδιοκτήτης ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφθασε άμεσα στην περιοχή, παραλαμβάνοντας τον άνδρα που είχε αυτοτραυματιστεί. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου επιβεβαίωσε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος τον τραυματισμό των δακτύλων του 45χρονου άνδρα, ο οποίος και νοσηλεύεται, με τους γιατρούς να προσπαθούν να συγκολλήσουν τα δάκτυλά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πατρίς ο άτυχος άνδρας, που κατάγεται από την Αθήνα, είναι τα τελευταία χρόνια σε διάσταση με τη σύζυγο, που ζει στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και έχει δύο παιδιά που σπουδάζουν.

Κάτοικοι της περιοχής που τον γνωρίζουν μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τις ευαισθησίες του με τους ανθρώπους, το περιβάλλον και τη θάλασσα και την ιδιότυπη ζωή που έχει επιλέξει, πάντα χωρίς να βλάπτει κανένα. Έλεγε αλήθεια Ο 45χρονος άνδρας έλεγε πέρα για πέρα αλήθεια, καθώς την ίδια ώρα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο βρισκόταν σ’ εξέλιξη ένα άλλο δράμα. Οι γιατροί προσπαθούσαν να σώσουν τον αντίχειρα 21χρονου νεαρού, ο οποίος είχε κόψει τα 4 δάκτυλα του σε μηχανή του κιμά στο κατάστημα που εργαζόταν!

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, με βαρύτατα τραύματα στα τέσσερα δάχτυλά του, με αποτέλεσμα να τα χάσει ενώ σύμφωνα με τον τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζελείου, κ. Γιώργο Μοσχοβάκη, οι γιατροί κατάφεραν να του σώσουν τον αντίχειρα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:15