search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:02
MENU CLOSE

Astra Airlines: Αίτημα για 6μηνη αναστολή λειτουργίας

18.11.2019 08:37
Astra Airlines: Αίτημα για 6μηνη αναστολή λειτουργίας - Media

 

Αίτημα στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για αναστολή της άδειας λειτουργίας, για διάστημα έξι μηνών, κατέθεσε η Astra Airlines, σύμφωνα με όσα δηλώνει στην ενημερωτική ιστοσελίδα της Χίου Πολίτης ο ιδρυτής της Ιωάννης Ζλατάνης.

Όπως αναφέρει, ο ίδιος, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να προχωρήσει, «με τη συναίνεση δικαστηρίου το πρόγραμμα εξυγίανσης της εταιρείας».

«Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε χρηματοδότηση μέσω δανεισμού ή αναζήτηση μετόχων που θα μπορέσουν να εγγυηθούν τη συνέχιση της εταιρείας» δηλώνει ο ίδιος στην τοπική ιστοσελίδα.

Πάντως, η αεροπορική έχει τεθεί εκτός των συστημάτων κράτησης εισιτηρίων της IATA, με την Astra Airlines να έχει αναστείλει το σύνολο του πτητικού της έργου εδώ και μέρες.

Ερωτηθείς για την επιστροφή του κομίστρου στους επιβάτες που ζημιώθηκαν λόγω της αιφνιδίας ακύρωσης πτήσεων της αεροπορικής ο κ. Ζλατάνης περιορίστηκε να δηλώσει ότι «επί του παρόντος ισχύει η ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο της εταιρείας».
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44