search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:44
MENU CLOSE

«Νόμος και τάξη» στα Εξάρχεια: ΜΑΤ χτυπούν αλύπητα και αδιακρίτως πολίτες (Video)

18.11.2019 10:07
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια - Media

 

Προκλητική επίδειξη ισχύος επέλεξαν να κάνουν την Κυριακή το βράδυ, μετά την πορεία του Πολυτεχνείου, στα Εξάρχεια οι δυνάμεις καταστολής.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται πάνοπλοι άνδρες των ΜΑΤ να προχωρούν σε βίαιες προσαγωγές και συλλήψεις διαδηλωτών καθώς και σε αναίτιους ξυλοδαρμούς σε όποιον βρισκόταν μπροστά τους.

Πολίτες ενώ έχουν βρεθεί στο έδαφος, δέχονται δολοφονικά χτυπήματα ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι διμοιρία των ΜΑΤ συνέλαβε άτομο το οποίο ήταν με πατερίτσες, καθώς είχε χειρουργηθεί πρόσφατα στο πόδι, όπου δέχτηκε άγρια αστυνομική βια, καθώς τον κλωτσούσαν και του πατούσαν το χειρουργημένο πόδι.

Τέλος, ο Μάριος Αραβαντινός, δημοσιογράφος, κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας και ενώ κατέγραφε τις εξελίξεις, τρεις ΜΑΤατζήδες τον χτύπησαν προσπαθώντας να του ρίξουν το κινητό από το χέρι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03