08/08/2020 11:48:34

Το Kίτρινο Υποβρύχιο, το best seller της Σεμίνας Διγενή, πάει Βρυξέλλες

Το Kίτρινο Υποβρύχιο, το best seller της Σεμίνας Διγενή, πάει Βρυξέλλες - Media

 

Το Kίτρινο Υποβρύχιο, το best seller της Σεμίνας Διγενή, πάει Βρυξέλλες. 

 

Την Παρασκευή 22/11 στις 6 το απόγευμα, η δημοσιογράφος θα υπογράφει τα βιβλία της στο «Périple ll Arts et Lettres Helléniques», στο βασικό σημείο συνάντησης όχι μόνο όλων των Ελλήνων της πόλης, αλλά και όλων των ανθρώπων της πολιτικής, του πνεύματος και της τέχνης που ζουν, δρουν και επισκέπτονται την ευρωπαϊκή μεγαλούπολη.
 

Στο πρώτο εκτός συνόρων ταξίδι του «Κίτρινου Υποβρύχιου», θα ταξιδέψουν και όλες εκείνες οι θρυλικές προσωπικότητες της ελληνικής και διεθνούς πολιτικής και καλλιτεχνικής ζωής που συνάντησε στο δημοσιογραφικό της ταξίδι, αλλά και τα μέλη μιας παράξενης – υπαρκτής – ελληνικής οικογένειας, οι  πρωταγωνιστές των αδιέξοδων ερώτων και οι υπαίτιους τραυμάτων που δεν έκλεισαν ποτέ.

 


 

Όλοι αυτοί, δηλαδή, που τη βοήθησαν να γράψει το πρώτο της βιβλίο και να μας δώσει τα παρασκήνια μιας ταραχώδους προσωπικής και δημοσιογραφικής διαδρομής, στις εφημερίδες και στην τηλεόραση. Πρόκειται για μια ζωή και μια καριέρα γεμάτες εξερευνήσεις κι αταξίες.
Η συνάντηση αυτή με τη Σεμίνα Διγενή, τις Εκδόσεις Πατάκη και το «Κίτρινο Υποβρύχιο θα γίνει την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα.

 

Périple – Arts et Lettres Helléniques

115 rue Froissart, 1040 Bruxelles

Τηλέφωνο: (+322) 230 93 35

Email: periple@periple.eu

Με το μετρό, στάση στον σταθμό «Schuman»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.