search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:38
MENU CLOSE

Διάσημοι Έλληνες που μοιάζουν εκπληκτικά με άλλους διάσημους (photos)

18.11.2019 18:20
Διάσημοι Έλληνες που μοιάζουν εκπληκτικά με άλλους διάσημους (photos) - Media

 

Είμαστε σίγουροι ότι έχετε ακούσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου την ατάκα «Καλέ έχω μια φίλη που είναι φτυστή εσύ». Κι αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε σένα, αλλά σε όλους μας. Καμιά φορά συμβαίνει και σε διάσημες γυναίκες και άνδρες και η ατάκα της ελληνικής ταινίας «Μωρέ σαν ποιον μοιάζει; Σαν ποιον μοιάζει;» σε αυτές τις περιπτώσεις μας βασανίζει για ώρες. Επειδή είναι Κυριακή και οι Κυριακές οφείλουν να είναι χαλαρωτικές και διασκεδαστικές καθίσαμε και βρήκαμε τις απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήσεις. Άλλες είναι προφανείς και άλλες λιγότερο και ελπίζουμε να απολαύσεις το αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το Ladylike οι περιτπωσεις μεγάλης ομοιότητας διασήμων είναι οι παρακάτω:

Ιωάννα Τούνη – Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

View image on Twitter

Από την πρώτη σεζόν του My Style Rocks που μας απασχόλησε η Ιωάννα Τούνη ως παίκτρια του My Style Rocks το Twitter είχε εντοπίσει την εκπληκτική ομοιότητα της Θεσσαλονικιάς παίκτριας με τον γνωστό ηθοποιό. Μάλιστα την ομοιότητα παραδέχτηκε και η ίδια στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο». «Θέλω να σας πω όταν πρωτοείδα αυτή τη φωτογραφία, πραγματικά

Νίκος Οικονομόπουλος – Καίτη Κωνσταντίνου

View image on Twitter

Άλλη μία ομοιότητα που είχε εντοπίσει το Twitter χρόνια είναι αυτή του τραγουδιστή με το παλιό του ξανθό look με εκείνο της ηθοποιού που αποθεώθηκε ως Σωσώ στα «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1. Στην πόζα, δε, που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέχρι και η κλήση του κεφαλιού τους είναι ίδια.

Τι εννοείς ότι ο Οικονομόπουλος δεν είναι η Σωσώ από τα εγκλήματα ?

 

Ευαγγελία Αραβανή – Ζέτα Μακρυπούλια

NDP Photo Agency

Ξανθές και οι δυο, ανοιχτομάτες και οι δύο, με παρόμοιο χαμόγελο αλλά και παρόμοια φωνή οι δύο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης μοιάζουν πολύ. Η ομοιότητά τους σχολιάστηκε πιο έντονα όταν η Ευαγγελία παρουσίασε το ”Dancing With The Stars” που στο παρελθόν είχε παρουσιάσει η Ζέτα.

 

Άρης Σερβετάλης – Florence Welsch

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP/NDP Photo Agency

Ο Άρης Σερβετάλης θα μπορούσε να φοράει την περούκα του και να ντουμπλάρει τη Florence στα videoclip της. Έξτρα πόντους ομοιότητας κέρδιζε με την πορτοκαλί μοϊκάνα του την εποχή του «Είσαι το ταίρι μου» που χρωματικά ταίριαζε και με την κόμη της τραγουδίστριας.

 

Ελένη Φουρέιρα – Βίκυ Κουλιανού

Instagram: elenifoureira/NDP Photo Agency

Είναι αυτά τα πλούσια, σπαστά μαλλιά, τα αψεγάδιαστα κορμιά και τα έντονα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο που μας κάνουν να σκεφτόμαστε πως η Ελένη και η Βίκυ θα μπορούσαν άνετα να είναι συγγενείς.

Όλγα Φαρμάκη- Carys Douglas

NDP Photo Agency/ Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Στο έχουμε ξαναπεί ότι η ομοιότητα μεταξύ της κόρης της Catherine Zeta Jones και του Μichael Douglas και της Όλγας Φαρμάκη είναι εκπληκτική. Η Carys, διαπιστώσαμε, δεν μοιάζει μόνο με τη μαμά της, αλλά και με μία πιο «δική μας» φίλη, την Όλγα Φαρμάκη. Μην γελάς, μοιάζουν πολύ. Ελάχιστη παρατηρητικότητα να έχεις, το βλέπεις.

 

Γαρυφαλλιά Καλληφώνη – Scarlett Johansson

Instagram/garifallia.kallifoni/Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, το έλεγαν και όλοι οι κριτές στον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model αλλά και όλος ο κόσμος που το παρακολουθούσε. Η Γαρυφαλλιά είναι φτυστή η σταρ του Hollywood. Η ομοιότητα φτάνει σε επίπεδα που η Γαρυφαλλιά άνετα θα μπορούσε να κάνει δεύτερη καριέρα ως stunt της Scarlett στις ταινίες της.

 

Μάξιμος Μουμούρης – Michael Vartan

 NDP Photo Agency/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

42 ο ένας, 50 ο άλλος, Έλληνας ο πρώτος, Γάλλος ο δεύτερος, πάντως ηθοποιοί και οι δύο και άκρως γοητευτικοί με τα ανοιχτά τους χρώματα και το γλυκό βλέμμα.

Άκης Σακελλαρίου – Gerard Depardieu

NDP Photo Agency/AP Photo/Claude Paris

Με τους Γάλλους υπάρχει μια μεγάλη συγγένεια υποπτεύομαι καθώς μετά τον Μάξιμο Μουμούρη ανακαλύψαμε και την ομοιότητα του Άκη Σακελλαρίου με τον Gerard Depardieu. Μην αναρωτηθείς τι φταίει, είναι κυρίως η κουπ και η μύτη. Πάντως ο ίδιος ο Άκης Σακελλαρίου είχε πει σε συνέντευξή του σχετικά: «Μακάρι να έλεγαν για τον Gerard Depardieu ο “Γάλλος Άκης Σακελλαρίου ”. Εκείνος έχει παχύνει, βέβαια, ενώ, εγώ είμαι πιο λεπτοκαμωμένος, δεν νομίζετε;». Ένα δίκιο το έχεις Άκη μου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:38