search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:37
MENU CLOSE

Κρήτη: Πήγε να μαζέψει ελιές και τα σκάγια έπεφταν «βροχή» (Photo)

18.11.2019 19:29
Κρήτη: Πήγε να μαζέψει ελιές και τα σκάγια έπεφταν «βροχή» (Photo) - Media

 

Τυχερός φάνηκε ο Δήμος Γερμανάκης, ο οποίος αποφάσισε το πρωί της Δευτέρας να πάει στον ελαιώνα του για να μαζέψει τις ελιές του και βρέθηκε να… μαζεύει σκάγια, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο cretalive.gr, όλα άρχισαν όταν στην αγροτική περιοχή που βρίσκεται κοντά στο χωράφι με τις ελιές του, μεταξύ των οικισμών Προφήτη Ηλία και Χουδετσίου, εμφανίστηκε κυνηγός με το σκυλί του.

Ο σκύλος έπιασε λαγό και ο κυνηγός το όπλο του.

Μόνο που κάτι δεν πήγε καθόλου σωστά και ο κ. Γερμανάκης που αμέριμνος ράβδιζε, ανακάλυψε μετά από λίγο πως τα σκάγια είχαν χτυπήσει το ντεπόζιτο στο τρακτέρ του.

Ο ίδιος ευχαριστεί την τύχη του που η ζημιά ήταν μόνο υλική, καθώς αντί για το τρακτέρ θα μπορούσε πολύ εύκολα να «δεχόταν» ο ίδιος τα πυρά.

Επισημαίνει πως εξίσου τυχερά θα πρέπει να αισθάνονται και τα μέλη της οικογένειας (μεταξύ των οποίων και παιδιά) που βρίσκονταν την ίδια ώρα σε διπλανό ελαιώνα.

Η ζημιά στο τρακτέρ μπορεί να επιδιορθώνεται, ο ιδιοκτήτης του ωστόσο αναρωτιέται με ποια κριτήρια δίνονται οι άδειες κατοχής και χρήσης όπλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:37