search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:11
MENU CLOSE

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός: Χαμογελάει για να φωτογραφηθεί για τα social media και αμέσως μετά είναι λυπημένος

19.11.2019 08:29
Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός: Χαμογελάει για να φωτογραφηθεί για τα social media και αμέσως μετά είναι λυπημένος  - Media

 

Στα social media για να πουλήσει μια φωτογραφία πρέπει να είναι χαρούμενη. Δεν πρέπει να είναι λυπημένη ή να δημιουργεί σε όσους την βλέπουν άσχημα συναισθήματα ή λύπη. Είναι ένας ψεύτικος κόσμος που ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.

Καλύτερη απόδειξη το περιστατικό με ένα ζευγάρι που παρακολουθούσε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας στο χόκεϊ επί πάγου, στις ΗΠΑ. Έπαιζαν οι Maple Leafs κατά των Pittsburgh Penguins

Η κοπέλα χαμογελάει και ετοιμάζεται να βγάλει μια σέλφι με τον φίλο της για να την ανεβάσει στα social media. Τον σκουντάει και εκείνος ρίχνει ένα χαμόγελο τόσο όσο να τον τραβήξει η κάμερα και να απαθανατιστεί η στιγμή.

Αμέσως μετά το λυπημένο του πρόσωπο επιστρέφει. Και δεν είναι κάποια γκριμάτσα της στιγμής αλλά ο νεαρός είναι πραγματικά λυπημένος αφού η ομάδα του στο γήπεδο έχανε με μεγάλο σκορ και ήταν 5 γκολ πίσω.

Στην φωτογραφία πάντως το «κλικ» που χρειαζόταν να τον δείξει χαρούμενο για να ανέβει στα social media, το κατάφερε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10