06/06/2020 14:51:24

Φυλάκιση δέκα μηνών με αναστολή στον 20χρονο που εκσπερμάτωσε σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ

Φυλάκιση δέκα μηνών με αναστολή στον 20χρονο που εκσπερμάτωσε σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ - Media

 

Σε φυλάκιση δέκα μηνών με τριετή αναστολή, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών, καταδικάστηκε ο 20χρονος φοιτητής που παρενόχλησε σεξουαλικά συμφοιτήτριά του στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Η πλευρά του κατηγορούμενου ζήτησε αναβολή η οποία ωστόσο απορρίφθηκε από το δικαστήριο. Ο νεαρός δεν παρουσιάστηκε στη δίκη και εκπροσωπήθηκε από τη συνήγορό του.

Από την πλευρά της η νεαρή φοιτήτρια ανέφερε ότι «ένιωσα κάτι να με ακουμπάει την πλάτη. Τρόμαξα και γύρισα και τον είδα να με κοιτάει στα μάτια. Ήταν ντυμένος. Είδα την μπλούζα μου βρεγμένη. Έτρεξα να τον πιάσω μαζί άλλους. Μαζί με άλλα παιδιά τον πιάσαμε σε αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου. Τον ρώτησα αν έχει καταλάβει ότι έχει κάνει κάτι άρρωστο και μου είπε όχι». Ανέφερε δε ότι αμέσως ο 20χρονος παραδέχτηκε την πράξη του, λέγοντας πως «ότι και να πει η κοπέλα έχει δίκιο, εκσπερμάτωσα πάνω της».

Η μητέρα του φοιτητή ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της κοπέλας για την πράξη του γιου της, μεταφέροντας ότι ο γιος της της είπε πως «ήταν μια ανοησία μου, μια απερισκεψία της στιγμής». Πρόσθεσε δε ότι πρόκειται για ένα παιδία ήσυχο, πιεσμένο από τη σχολή, το οποίο δεν είχε καμία σεξουαλική σχέση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.