search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:32
MENU CLOSE

Μαρία Σολωμού: Για ποιον λόγο δεν συνέχισε στην παράσταση «Βερβερίτσα» (Video)

19.11.2019 13:54
Η Μαρία Σολωμού απαντά σε όσους της «επιτέθηκαν» για τη βόλτα με το ποδήλατο (Photo) - Media

 

Tο μεσημέρι της Τρίτης (19/11), η Μαρία Σολομού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στη «Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά. 

«Με τον Νίκο περάσαμε μια χρονιά σούπερ και ένα καλοκαίρι μαγικό. Κόλλησαν όλα τα πράγματα γιατί είχαμε πολύ καλή διάθεση. Διάθεση διακοπών και δουλειάς μαζί. Το θέμα, όμως, ήταν ότι ο Νίκος θεώρησε κάποια στιγμή ότι δεν θα το πάει δεύτερη χρονιά το έργο. Άλλαξε γνώμη πέρσι δυο τρεις φορές και κάποια στιγμή μου λέει: “Μαρία, έχω αγχωθεί και φοβάμαι πως μέσα σε όλη αυτή την τρέλα που ζω, δεν θα το κάνω και θα μείνεις χωρίς δουλειά”. Μου είπε να κλείσω αλλού και δεν πειράζει. Κάπως έτσι έγινε. Δεν στεναχωρήθηκα. Βλέπω πως όλα τα πράγματα γίνονται για κάποιο λόγο» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός. 

Η Μαρία Σολομού, αυτή την περίοδο, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Βρετάνια, σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη. Στο θίασο συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:32