search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:32
MENU CLOSE

Άσπα Τσίνα: Έχω καρκίνο στο αίμα – Βρίσκομαι στο στάδιο εντατικής χημειοθεραπείας» (Video)

20.11.2019 07:47
Άσπα Τσίνα: Έχω καρκίνο στο αίμα - Βρίσκομαι στο στάδιο εντατικής χημειοθεραπείας» (Video) - Media

 

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Άσπα Τσίνα, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Fame Story.

Η τραγουδίστρια μίλησε για το νέο της τραγούδι με τον Φοίβο και τη συνεργασία τους που απολαμβάνει, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Συγκεκριμένα, η Άσπα Τσίνα έκανε γνωστό ότι πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου, όπως η ίδια εξηγεί.

«Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Πριν βγει η διάγνωση εγώ γνώριζα ότι είχα κάτι πολύ σοβαρό. Μετά από ειδικές εξετάσεις έμαθα ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο. Στο γιο μου το είπα από την αρχή» είπε η τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας ότι πλέον βρίσκεται στο στάδιο εντατικής χημειοθεραπείας, κάτι που άργησε να ξεκινήσει καθώς ήθελε πρώτα να πραγματοποιήσει το επαγγελματικό της όνειρο.

«Μαμά δε θέλω να πεθάνεις» ήταν οι λέξεις που της είπε ο γιος της όταν πληροφορήθηκε την ασθένεια της μητέρας του με την Άσπα Τσίνα να απαντά ότι αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί αλλά σε κάθε περίπτωση επιθυμεί από τον ίδιο να είναι δυνατός.

«Έζησα πολύ ωραία πράγματα, αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου» πρόσθεσε, παροτρύνοντας τον κόσμο να νικήσει κάθε φόβο του και να προχωρήσει με δύναμη μπροστά.

Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγησή της στο παρακάτω βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03