13/07/2020 11:35:45

Ρελάνς από χασούρα και κέρδη 8% για πολυεθνική εταιρεία ειδών διατροφής στην Ελλάδα

Ρελάνς από χασούρα και κέρδη 8% για πολυεθνική εταιρεία ειδών διατροφής στην Ελλάδα  - Media

 

Με αύξηση πωλήσεων άνω του 8% στην ελληνική αγορά κλείνει το 2019 για την πολυεθνική εταιρεία Mars, έναντι μείωσης 7% την προηγούμενη χρήση.

Όπως έγινε γνωστό στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης παρουσία του Jonas Schauman, Γενικού Διευθυντή της Mars East Med και στελεχών της εταιρείας, η ελληνική αγορά ανακάμπτει στην τρέχουσα χρήση έπειτα από ένα δύσκολο 2018, χρονιά κατά την οποία το μερίδιο της εταιρείας είχε βρεθεί υπό πίεση, όπως και το 2017.  

"Καταφέραμε να αντιστρέψουμε την εικόνα και να επιστρέψουμε στην κερδοφορία, κάτι που αναμένεται να αποτυπωθεί στο τέλος του 2019. Στοχεύουμε να συνεχίσουμε να έχουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη, βασιζόμενοι πάνω στις πολύ σταθερές συνεργασίες με τους πελάτες μας στην τοπική αγορά, με στόχο να δημιουργήσουμε αμοιβαία οφέλη για τους συνεργάτες, τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους καταναλωτές μας”, ανέφερε ο Jonas Schauman.

Η Mars είναι μια παγκόσμια εταιρεία με πάνω από 100 χρόνια ιστορία, παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες και δίκτυο 125 χιλιάδων συνεργατών, διαθέτοντας ένα πολύ γνωστό χαρτοφυλάκιο σημάτων, όπως τα Mars, M&M's, Bounty, Dove, Maltesers, Whiskas,  Pedigree, Uncle Ben's, Orbit κ.α.

Πηγή capital.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.