search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:48
MENU CLOSE

Θλιβερό: Ξεχασμένη στο Νεκροτομείο Αθηνών η σορός της Ρένας Πάντα

20.11.2019 08:38
Ρένα Πάντα: Τραγωδία χωρίς τέλος - 5 μέρες «ξεχασμένη» στο νεκροτομείο  - Media

 

Στα… αζήτητα του Νεκροτομείου Αθηνών βρίσκεται από τις 15 Νοεμβρίου η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η Ρένα Πάντα παραμένει στα ψυγεία του νεκροτομείου για πέμπτη συνεχή ημέρα, μέχρι να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για να γίνει η κηδεία της.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ήταν ο πρώτος που προσέφερε χρήματα προκειμένου να δοθεί τέλος σε αυτό το μακάβριο δράμα. «Η Ρένα δεν είχε κανέναν στον κόσμο. Ήταν μόνη και έρημη. Για το λόγο αυτό, οι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν την αστυνομία και η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Έκτοτε έχουμε ξεκινήσει έναν μαραθώνιο για να συγκεντρώσουμε χρήματα ώστε να πραγματοποιηθεί η κηδεία της αξιαγάπητης φίλης μας», δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:45