search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:47
MENU CLOSE

Διαδικτυακή απάτη σε βάρος της καταγγέλλει η «Αυγή» (Photo)

20.11.2019 14:01
«Έπεσε» και πάλι η ιστοσελίδα της Αυγής - Media
 
Διαδικτυακή απάτη καταγγέλλει η «Αυγή», αναφέροντας ότι απατεώνες παραποιούν την ιστοσελίδα της και οικειοποιούνται το λογότυπο της παραθέτοντας ψευδές δημοσίευμα ως δήθεν ρεπορτάζ της ιστορικής εφημερίδας της Αριστεράς.
Σε ανακοίνωσή της η εφημερίδα αναφέρει ότι «οφείλουμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες, -τριες της εφημερίδας “Η Αυγή” και της ιστοσελίδας της www.avgi.gr ότι το δημοσίευμα που μας έχει αποδοθεί δεν υπήρξε ποτέ και ότι ο συντάκτης του εργατικού ρεπορτάζ, Αντρέας Πετρόπουλος δεν πήρε ποτέ συνέντευξη από την κ. Ελένη Μενεγάκη.
 
Η “Αυγή” για την παραποίηση της ιστοσελίδας της και το ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα έχει ενημερώσει ήδη την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα εκκινήσει κάθε νόμιμη διαδικασία που προβλέπεται για να προφυλαχθεί και να προστατεύσει τους πολίτες από την απάτη αυτή».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:45