search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:12
MENU CLOSE

Σκάνδαλο Επστάιν: Ο πρίγκιπας Άντριου χάνει και τον «παχυλό» μισθό 249.000 λιρών

21.11.2019 06:38
Νέες αποκαλύψεις για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικη από τον πρίγκιπα Άντριου - Media

 

Η «θύελλα» του σκανδάλου Έπσταϊν δεν λέει να κοπάσει για τον πρίγκιπα Άντριου της Μεγάλης Βρετανίας, μετά τη συνέντευξη «πανωλεθρία» που παραχώρησε στο BBC, όπου αναφέρθηκε στη φιλία του με τον καταδικασμένο παιδόφιλο, η οποία έστρεψε μεγάλη μερίδα του τοπικού Τυπου εναντίον του.

Χθες, ο Δούκας του Γιορκ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι πρόκειται να «αποσυρθεί» από τα δημόσια καθήκοντά του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Αυτή η επιλογή του, σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται να του κοστίσει και το ετήσιο εισόδημά των £249.000 για την κάλυψη των βασιλικών του υποχρεώσεων.

Η συνέντευξη στην εκπομπή Newsnight προκάλεσε ένα «κύμα» αρνητικών δημοσιευμάτων σχετικά με τις ανακολουθίες που εντοπίστηκαν στα λεγόμενα του πρίγκιπα Άντριου και την αδυναμία του να πείσει ότι δεν είχε καμία σχέση με τις παράνομες και διεστραμμένες δραστηριότητες του φίλου του, η αυτοκτονία του οποίου άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33