search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:07
MENU CLOSE

Πύργος: Η Ηλεία έγινε… Βενετία – Πλημμύρες, εγκλωβισμοί οδηγών

21.11.2019 07:53
Πύργος: Η Ηλεία έγινε... Βενετία - Πλημμύρες, εγκλωβισμοί οδηγών - Media

 

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε κατά τη διάρκεια της νύχτας η δυνατή νεροποντή που έπληξε τη δυτική Ελλάδα και χτύπησε αδυσώπητα και τον Πύργο. Οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης μετατράπηκαν σε ορμητικά ποτάμια και οι πλημμυρισμένοι δρόμοι θύμισαν κάτι από… Βενετία.

Το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων σε αρκετές περιοχές, κυρίως στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή πλημμύρισαν περισσότερα από 30 σπίτια, ενώ όπως αναφέρει το iliaive.gr σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν από την υπερχείλιση ρέματος στη Βαρβάσαινα ενώ υπήρξε τουλάχιστον ένα πλημμυρισμένο σπίτι στα Χαλικιάτικα. Πληροφορίες του Patrisnews ανέφεραν ότι στον κεντρικό δρόμο του Λαμπετίου εγκλωβίστηκαν και οχήματα.

Οσον αφορά στον καιρό, για σήμερα Πέμπτη, αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές στην κεντρική καιανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, και βαθμιαία από το απόγευμα στην Πελοπόννησο, τη δυτική Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα νότια τμήματα της Εύβοιας και της ανατολικής Στερεάς.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία διατηρείται στα ίδια επίπεδα.

Στην Αττική, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, που από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρές.Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές τις πρωινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ανατολικά.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:05