search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:23
MENU CLOSE

Ερώτηση από 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Στενεύουν τα περιθώρια για τον ΟΑΣΘ

21.11.2019 08:02
Ερώτηση από 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Στενεύουν τα περιθώρια για τον ΟΑΣΘ  - Media

 

Ερώτηση σχετικά με το σχέδιο της Κυβέρνησης για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης και αίτημα για κατάθεση εγγράφων κατέθεσε η αναπληρώτρια Τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοπίστη Πέρκα, προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.

Την ερώτηση συνυπογράφουν επίσης οι βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ: Καλλιόπη Βέττα, Χρήστος Γιαννούλης , Χαρούλα (Χαρά) Καφαντάρη, Κυριακή Μάλαμα,Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Κωνσταντίνος Μπάρκας, Νικόλαος Παππάς, Παναγιού (Γιώτα) Πούλου, Χρήστος Σπίρτζης , Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Σωκράτης Φάμελλος και Ραλλία Χρηστίδου.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν πως λίγες μόλις μέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία της 3ης Δεκεμβρίου 2019, όπου με βάση το Νόμο 4482/2017 ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) παύει να παρέχει συγκοινωνιακό έργο, δεν υπάρχει καμιά επίσημη απόφαση από την κυβέρνηση που να τροποποιεί το μέλλον του, ενώ παράλληλα, επισημαίνουν ότι οι υπηρεσίες μεταφορικού έργου χειροτερεύουν συνεχώς.

Η κ. Πέρκα και οι συνυπογράφοντες βουλευτές ερωτούν τον αρμόδιο υπουργό για το σχέδιο της κυβέρνησης ως προς το εν λόγω ζήτημα.

Επίσης, οι βουλευτές ζητούν το σχέδιο της σύμβασης για την εκχώρηση στα ΚΤΕΛ, 25 λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15