search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:24
MENU CLOSE

ΗΠΑ : Νεκρός αστυνομικός από πυρά αγνώστου

21.11.2019 08:57
ΗΠΑ : Νεκρός αστυνομικός από πυρά αγνώστου - Media

 

Ένας αστυνομικός στο Ντιτρόιτ τραυματίστηκε θανάσιμα και ένας άλλος σοβαρά την Τετάρτη στη διάρκεια εφόδου σε κατοικία της δυτικής πλευράς της πόλης, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο βετεράνος αστυνομικός τραυματίστηκε θανάσιμα στον λαιμό και ο δεύτερος αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, είπε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της αστυνομίας Τζέιμς Κρεγκ.

Άλλοι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και πυροβόλησαν τον άγνωστο ένοπλο, ο οποίος συνελήφθη και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Σήμερα είναι μια τραγική ημέρα για την οικογένεια της αστυνομίας του Ντιτρόιτ. Καθώς ξεκίνησαν να κατεβαίνουν τις σκάλες (του σπιτιού), ο ύποπτος, οπλισμένος με ένα αυτόματο όπλο, άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών».

Το 2018, 55 αστυνομικοί έπεσαν νεκροί από σφαίρες την ώρα του καθήκοντος, σύμφωνα με στατιστικά στοχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ερευνών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:21