search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:04
MENU CLOSE

Σέρβιραν κατά λάθος κέικ με κάνναβη σε κηδεία στη Γερμανία!

21.11.2019 10:09
Σέρβιραν κατά λάθος κέικ με κάνναβη σε κηδεία στη Γερμανία! - Media

 

Για γέλια και για κλάματα στην κυριολεξία και χωρίς καμία υπερβολή μετατράπηκε κηδεία στη Γερμανία, όταν στους παρευρισκόμενους σερβιρίστηκε κατα λάθος κέικ κάνναβης.

Το αποτέλεσμα; Οι μισοί να πάνε στο νοσοκομείο! Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, με τη σειρά για να δούμε τι ακριβώς συνέβη.

Όπως συνηθίζεται μετά από μία κηδεία, όπως αναφέρει το Olive, οι άνθρωποι πάνε να πιουν καφέ και αυτό συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση, που έλαβε χώρα στην περιοχή Βίταγκεν του Ρόστοκ της Γερμανίας.

Ωστόσο, το αξιοσημείωτο είναι πως μετά την κατανάλωση του καφέ και του κέικ, που τους σερβιρίστηκε, 13 άτομα ένιωσαν ναυτία και ζάλη, ενώ αργότερα χρειάστηκαν και ιατρική περίθαλψη. Αυτό, λοιπόν, που διαπιστώθηκε κατά τις ιατρικές εξετάσεις ήταν ότι είχε γίνει χρήση κάνναβης!

Όπως φαίνεται, μία εργαζόμενη του εστιατορίου που είναι υπεύθυνη στην εστίαση ζήτησε από την 18χρονη κόρη της να ψήσει ένα κανονικό κέικ για την κηδεία, όπως και έγινε.

Ωστόσο, η 18χρονη πέρα από το κανονικό κέικ έψησε και ένα ακόμη κέικ πιο ιδιαίτερο…εκείνο με την κάνναβη. Η εργαζόμενη του εστιατορίου πήρε κατά λάθος το κεικ με την κάνναβη αντί για το κανονικό και το σέρβιρε με τα γνωστά αποτελέσματα, που περιγράψαμε πιο πάνω.

Για τη 18χρονη διενεργείται έρευνα και αντιμετωπίζει σοβαρές νομικές κατηγορίες για το συμβάν. Σημειώνεται ότι το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο, όμως, δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι τώρα ως ένδειξη σεβασμού προς την οικογένεια που πενθούσε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30