10/08/2020 05:27:56

ΕΣΗΕΑ: Δημοσιογράφος δέχθηκε απειλές και ύβρεις μέσω τηλεφώνου

Αυτές είναι οι 5 δημοφιλέστερες εφαρμογές της δεκαετίας - Media

 

Σχέδιο εκφοβισμού σε βάρος δημοσιογράφου καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

Ο δημοσιογράφος Φώτης Κατσούφης κατήγγειλε ότι δέχθηκε ανώνυμες κλήσεις απειλητικού και υβριστικού περιεχομένου. Η ΕΣΗΕΑ καλεί τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να αναλάβουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε να εξαλειφθούν τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει το σχέδιο εκφοβισμού σε βάρος του συναδέλφου Φώτη Κατσούφη, ο οποίος κατήγγειλε στο Δ.Σ. ότι τις τελευταίες ημέρες δέχθηκε ανώνυμες κλήσεις απειλητικού και υβριστικού περιεχομένου.
Το συγκεκριμένο επεισόδιο προστίθεται σε μια ακολουθία παρόμοιων γεγονότων με θύματα αθλητικούς συντάκτες οι οποίοι, υπό όλο και πιο δυσμενείς συνθήκες, καλούνται να πράξουν το καθήκον τους, υπερασπιζόμενοι την ανεξάρτητη και δημοσιογραφικά τεκμηριωμένη ενημέρωση των πολιτών.

Ζητεί, δε, από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να αναλάβουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, για τα καταγγελλόμενα του συναδέλφου, ώστε να εξαλειφθούν τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα τα οποία κατ’ επανάληψη έχουμε καταγγείλει.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση πως θα σταθεί αποφασιστικά και αμετακίνητα στο πλευρό του συναδέλφου και θα του παράσχει τη συνδρομή της νομικής υπηρεσίας της Ένωσης.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.