search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:17
MENU CLOSE

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική – Προβλήματα σε Κηφισιά και Μαρούσι – Διεκόπη αγώνας

21.11.2019 15:59
Επιμένει το τσουχτερό κρύο - Βροχές και δυνατοί άνεμοι την Πέμπτη - Media

 

Την Αττική πλήττει πλέον το κύμα κακοκαιρίας, που έχει ξεκινήσει από τη δυτική Ελλάδα.

Βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται αυτήν την ώρα στην Αθήνα. Εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης παρατηρούνται σοβαρά προβλήματα σε Μαρούσι και Κηφισιά.

Συγκεκριμένα,  διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κυριαζή στην Κηφισιά από τη συμβολή με τη λεωφόρο Κηφισιάς έως τη συμβολή με την οδό Αγίου Τρύφωνος λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης. 

Μποτιλιάρισμα έχει σημειωθεί στην Αττική Οδό εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. 

Την ίδια στιγμή, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα Σύρου στο βόλεϊ, στο κλειστό του Αμαρουσίου, διεκόπη λόγω βροχής, αφού η οροφή άρχισε να στάζει. Στο τρίτο σετ κι ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά με 20-19 ο ημιτελικός του Λιγκ Καπ διεκόπη για να μην τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των αθλητών.  Το παιχνίδι, τελικά, ξεκίνησε και πάλι μετά από δέκα λεπτά.

Η ΕΜΥ, με Έκτακτο Δελτίο, είχε προβλέψει για επιδείνωση του καιρού από την Πέμπτη το Μεσημέρι. 

Από τις βραδινές ώρες τα ισχυρά φαινόμενα θα επεκταθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα τα φαινόμενα θα συνεχιστούν έως και τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής.

Παρασκευή (22/11/2019)

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες την ανατολική Κρήτη και τις ανατολικές Κυκλάδες, μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και μέχρι αργά το απόγευμα τα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας (περιοχή Χαλκιδικής), την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα τις Σποράδες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:16