search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:01
MENU CLOSE

Η Lady Gaga γιορτάζει τις τρεις υποψηφιότητές της για Grammy (Video)

21.11.2019 16:34
Εντυπωσιακή και σέξι η Lady Gaga – Φόρεσε λευκό μπικίνι και έδειξε τις καμπύλες της (Photos) - Media

 

Η Lady Gaga γιορτάζει μετά τις υποψηφιότητες για τρία βραβεία Grammy, την Τετάρτη για τη μουσική από την ταινία «A Star Is Born».

Η τραγουδίστρια κέρδισε το βραβείο το Καλύτερο Ποπ Ντουέτο και για το Καλύτερο τραγούδι που γράφτηκε για Οπτικό Μέσο.

Η Gaga είναι υποψήφια για το Τραγούδι της Χρονιάς για το τραγούδι «Always Remember Us This Way», για το Καλύτερο Ηχογραφημένο Soundtrack για Ψηφιακά Μέσα και για το Καλύτερο Τραγούδι που γράφτηκε για Οπτικά Μέσα για το «I’ll Never Love Again» (έκδοση ταινίας).

Μοιράστηκε ένα βίντεο με τους θαυμαστές της στο Instagram, στο οποίο εκείνη και ο Shallow παραγωγός της Ben Rice γιόρταζαν όταν τελείωσε το soundtrack.

Ακόμη, έγραψε: «Είμαι συγκλονισμένη από τη χαρά που η δουλειά μας για το A Star Born συνεχίζεται να αναγνωρίζεται μέσα σε ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Ευχαριστώ για τις 3 υποψηφιότητες για το Grammy σήμερα!».

«Είμαι εγώ και ο μηχανικός μου, και συμπαραγωγός του” Shallow “, Ben Rice στις 9 Ιουλίου 2018 όταν τελειοποιήσαμε το soundtrack», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:00