10/04/2020 13:21:38
15.5.2012

Τα μισθά κατά Σαπφώ Νοταρά!

Τα μισθά κατά Σαπφώ Νοταρά! - Media

Της Βάλιας Μπαζού

 Στις 2 Μαΐου, τρείς (εργάσιμες) ημέρες πριν από τις εκλογές , εγκρίθηκε από τον Οργανισμό της Αθήνας ο μισθός της νέας προέδρου, της πολεοδόμου μηχανικού και προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Πολεοδόμων - Χωροτακτών Β. Μπάτσου, ύψους 54.000 ευρώ για το 2012.

Η γνώμη μου είναι ότι τα στελέχη της δημόσιας διοίκησης πρέπει να αμείβονται καλά για να κάνουν και καλά τη δουλειά τους αν και η ζωή μας έχει δείξει ότι το ύψος του μισθού δεν είναι απαραίτητα ευθέως ανάλογο με τις επιδόσεις.

Ο λόγος, όμως, που γράφω αυτό το σημείωμα είναι ένας και μοναδικός. Ο συνειρμός που έκανα όταν θυμήθηκα ότι η προηγούμενη διοίκηση του Οργανισμού υπό τον καθηγητή Γιάννη Πολύζο, σύσσωμη είχε παρατηθεί από το δικαίωμα να λαμβάνει μισθό. Σύσσωμη είχε αποφασίσει ότι θα εργάζεται αμισθί.

Υπενθυμίζετε ότι ο Γιάννης Πολύζος, η αντιπρόεδρος του οργανισμού Δανάη Αντωνάκου και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, καθηγήτρια Μαρία Μαντούβαλου, που ολοκλήρωσαν το τιτάνιο έργο της αναθεώρησης του Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αττικής, παραιτήθηκαν στα μέσα Μαρτίου εκφράζοντας ανοικτά την αντίθεσή τους με την πολιτική του υπουργείου Περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα εξέφρασαν τις διαφωνίες τους για τη ρύθμιση για τα αυθαίρετα, την πριμοδότηση της εκτός σχεδίου δόμησης, το νέο οικοδομικό κανονισμό αλλά και το σχέδιο για την αξιοποίηση του Ελληνικού, το οποίο όπως επεσήμανε σε συνέντευξή του ο πρώην πρόεδρος του Οργανισμού αντιστοιχεί με την οικοδόμηση 60 mall.

 Υ.Γ

Just for the record, η απόφαση για την μισθοδοσία της προέδρου φέρει την υπογραφή της αντιπροέδρου του Οργανισμού

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.