search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:40
MENU CLOSE

Στις 9 Δεκεμβρίου θα δημοσιοποιηθεί η έκθεση για τη ρωσική ανάμιξη στις εκλογές του 2016

21.11.2019 20:40
Στις 9 Δεκεμβρίου θα δημοσιοποιηθεί η έκθεση για τη ρωσική ανάμιξη στις εκλογές του 2016 - Media

 

Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανέφερε σήμερα ότι εκτιμά πως θα είναι σε θέση να δώσει στη δημοσιότητα στις 9 Δεκεμβρίου την πολυαναμενόμενη έκθεσή του που αφορά το πώς ξεκίνησε η έρευνα για τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Σε επιστολή του προς τον πρόεδρος της Επιτροπής Δικαστικών Θεμάτων της Γερουσίας, Λίντσεϊ Γκράχαμ, ο γενικός επιθεωρητής του υπουργείου Δικαιοσύνης Μάικλ Χόροβιτς, ανέφερε ότι αναμένει πως η υπηρεσία του «θα είναι σε θέση να δώσει στη δημοσιότητα την έκθεση την Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου», εκτός και αν προκύψουν «απρόβλεπτα» γεγονότα.

Οι υποστηρικτές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζονται ότι η έκθεση αυτή θα αμφισβητεί τη νομιμότητα των ερευνών του FBI για τους φερόμενους δεσμούς του προέδρου και ορισμένων στελεχών του επιτελείου του με τη Ρωσία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30