search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:39
MENU CLOSE

Γερουλάνος: Μορφώματα σαν το ΚΙΝΑΛ δημιουργήθηκαν για να κρύψουν την ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ 

22.11.2019 08:11
Γερουλάνος: Δεν πήρα επίσημη πρόσκληση για το συνέδριο ΠΑΣΟΚ - Media

 

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ  Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στο ραδιόφωνο :”Ελλάδα 94,3″ και τον Βαγγέλη Γιακουμή σημείωσε ότι οι διάφορες κινήσεις μορφώματα που κάθε φορά από την εποχή που δημιουργήθηκε η ΕΛΙΑ μέχρι τώρα είχαν στόχο να αποκρύψουν την ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ και ως αποτέλεσμα να παραμείνουν τα ίδια πρόσωπα που είχαν ευθύνες για τις πολιτικές επιλογές του παρελθόντος. 

Ο κ. Γερουλάνος όπως είπε θα παρουσιάσει στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τις προτάσεις του για ένα δημοκρατικό συνέδριο με εκλεγμένους συνέδρους ώστε να συζητηθεί η στρατηγική που θα καταστήσει το κόμμα υπολογίσιμο «παίκτη» στο μέλλον της κεντροαριστεράς και όχι οι προσωπικοί στόχοι. 

Αναφερόμενος δε στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο ίδιος υποστήριξε πως όταν εξαπολύονται προσωπικοί χαρακτηρισμοί όπως αυτοί του κ.  Όθωνα, τότε φαίνεται ότι δεν διαθέτεις πολιτικά επιχειρήματα και επιδεικνύεις αδυναμία διαλόγου που στόχο θα έπρεπε να έχει την κατάθεση προτάσεων τις οποίες πραγματικά έχει ανάγκη η κοινωνία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:37