08/08/2020 12:25:17

Κύπρος: Του δάνεισε 28 χιλιάδες, δεν του τις επέστρεψε και του δάνεισε άλλες 52

Κύπρος: Του δάνεισε 28 χιλιάδες, δεν του τις επέστρεψε και του δάνεισε άλλες 52 - Media

 

Υπόθεση απόσπασης 80 χιλιάδων ευρώ με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο, σε βάρος 29χρονου, από ένα 30χρονο ο οποίος καταζητείται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος κατήγγειλε ότι δάνεισε το ποσό των 28 χιλιάδων ευρώ στον 30χρονο. Όταν ζήτησε να του το επιστρέψει, αυτός αρνήθηκε και μάλιστα ζήτησε μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, έτσι ώστε να φέρει αυτοκίνητο από το εξωτερικό και πουλώντας το να του επιστρέψει τα λεφτά.

Ο 29χρονος του έδωσε όντως επιπλέον ποσό, με αποτέλεσμα το συνολικό ύψος του ποσού που έδωσε στον 30χρονο να ανέλθει στις 80 χιλιάδες ευρώ. Ο φερόμενος ως αποδέκτης του ποσού, εξαφανίστηκε, χωρίς να απαντά στις κλήσεις του 29χρονου, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Εναντίον του 30χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Εναντίον του εξετάζονται υπόθεσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.