search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:23
MENU CLOSE

Ο Ντάνιελ Γκρεγκ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να συνεχίσει ως James Bond

22.11.2019 11:31
Ο Ντάνιελ Γκρεγκ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να συνεχίσει ως James Bond - Media

 

Το «No Time To Die» που κυκλοφορεί τον Απρίλιο θα είναι η τελευταία φορά που θα ενσαρκώσει τον θρυλικό κατάσκοπο.

Η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ, το «No Time To Die» που σκηνοθετεί ο Cary Joji Fukunaga θα είναι η τελευταία φορά που ο Daniel Craig θα ενσαρκώσει τον «007». Παρά το γεγονός ότι ο Βρετανός ηθοποιός είχε κάνει αντίστοιχες δηλώσεις μετά το «Spectre» το 2015, η απόφαση του φαίνεται πως είναι οριστική.

Σε συνέντευξη του στην γερμανική ιστοσελίδα Express ο Craig επιβεβαίωσε πως το «No Time To Die» θα αποτελεί την τελευταία εμφάνιση του στον ρόλο, σχολιάζοντας πως «στο μέλλον, κάποιος άλλος θα πρέπει να τον αναλάβει».

Όταν ρωτήθηκε εάν θα τον ενδιέφερε να σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ, ο Craig ήταν ξεκάθαρος: «Για όνομα του Θεού, όχι.

Θέλω να πάω σπίτι, να φάω κάτι και μετά να πέσω στο κρεβάτι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Εάν είσαι σκηνοθέτης, τότε ακόμα και τα βράδια είσαι ακόμα στο τηλέφωνο με τους παραγωγούς, σεναριογράφους και άλλους. Μετά από δύο ώρες ύπνου πρέπει να επιστρέψεις στο σετ. Όχι, ευχαριστώ», συμπλήρωσε ο Craig.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21