search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:20
MENU CLOSE

Κλειστά κρατάει τα χαρτιά του ο Σημίτης για το εάν θα παραστεί στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

22.11.2019 12:09
Κλειστά κρατάει τα χαρτιά του ο Σημίτης για το εάν θα παραστεί στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ   - Media

 

Κλειστά εξακολουθεί να κρατά τα χαρτιά του ο Κώστας Σημίτης σχετικά με το αν θα παραστεί η όχι στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος ο κ. Σημίτης δεν θα απαντήσει γραπτά στην πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά, ενώ παραμένει άγνωστο το αν και ποια στιγμή θα παρευρεθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Είναι προφανές ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλει να αποτελέσει θέμα η στάση που θα κρατήσει, ωστόσο, ήδη έχουν αρχίσει να φουντώνουν οι σχετικές συζητήσεις.

Δεν είναι μάλιστα λίγα τα στελέχη που υποστηρίζουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός που συναντήθηκε την Τρίτη με τη Φώφη Γεννηματά, έχει ήδη κάνει σαφή, καθυστερώντας να ξεκαθαρίσει το αν θα παραστεί η όχι στο συνέδριο, τον προβληματισμό του για την κατάσταση του χώρου.

Στο επιτελείο της Χαριλάου Τρικούπη εξακολουθεί, όπως και σε πολλά στελέχη του χώρου, να επικρατεί η αίσθηση ότι ο κ. Σημίτης θα δώσει το παρών στο συνέδριο. Όμως ένα τέτοιο σαφές μήνυμα από την πλευρά του δεν έχει υπάρξει

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:19