search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:04
MENU CLOSE

Χίος: Σύλληψη οδηγού φορτηγού για διακίνηση προσφύγων

22.11.2019 13:13
Δεκάδες πρόσφυγες φεύγουν από τη Μόρια προς Πειραιά - Εκκενώθηκε η πλατεία Βικτωρίας (Photos) - Media

 

Στη σύλληψη ενός 42χρονου Έλληνα για διακίνηση προσφύγων προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών των στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στο λιμένα της Χίου σε οχήματα που επρόκειτο να φορτωθούν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο το οποίο προερχόταν από λιμένα Μυτιλήνης με προορισμό τον Πειραιά. Από τον διενεργηθέντα έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 42χρονος ως οδηγός Φ/Γ οχήματος κλειστού τύπου μετέφερε επιμελώς κρυμμένους εντός του οχήματος, δέκα (10) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να διευκολύνει τη μεταφορά τους στην ενδοχώρα. Επίσης εντός του οχήματος εντοπίστηκε βαλίτσα με το χρηματικό ποσό των πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ, η οποία ανήκε στον ημεδαπό οδηγό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα, τρία (03) κινητά τηλέφωνα καθώς και το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, που βρέθηκαν στην κατοχή του 42χρονου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα, τρία (03) κινητά τηλέφωνα καθώς και πέντε χιλιάδες πεντακόσια (5.500€) ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του 42χρονου.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30