search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:12
MENU CLOSE

Στη «μάχη» της Black Friday και τα σούπερ μάρκετ: Τι εκπτώσεις θα κάνουν

22.11.2019 13:29
Στη «μάχη» της Black Friday και τα σούπερ μάρκετ: Τι εκπτώσεις θα κάνουν - Media

 

Τα περισσότερα μεγάλα σούπερ μάρκετ αλλά και οι γνωστές αλυσίδες της χώρας ετοιμάζονται την ερχόμενη Παρασκευή 29 Νοεμβρίου να ανοίξουν τις πόρτες τους με προσφορές και εκπτώσεις προκειμένου να γεμίσουν το καλάθι της νοικοκυράς.

Τα My Market συμμετέχουν και φέτος στην Black Friday, προσφέροντας στους πελάτες δώρα και προσφορές, ενώ για όσους προτιμήσουν να κάνουν τις αγορές τους από το online κατάστημα της αλυσίδας θα υπάρξουν ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Σύμφωνα με τα diakiologitika.gr η Black Friday στα My Market θα διαρκέσει φέτος από τις 25 Νοεμβρίου έως και τις 3 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, θα συμμετέχουν σε κλήρωση δώρων τεχνολογίας, θα κερδίζουν εκπτωτικό κουπόνι 5 ευρώ επιπλέον των προσφορών αλλά και θα έχουν τη δυνατότητα σε προσφορές αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Με εκπτώσεις σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, εκτός των τροφίμων που θα φθάσει έως και 50% σκοπεύει να λάβει μέρος και η αλυσίδα «Γαλαξίας».

Σκλαβενίτης και Βασιλόπουλος θα συμμετάσχουν και αυτοί με τη σειρά τους στην ημέρα των εκπτώσεων με προσφορές σε είδη σπιτιού αλλά και σε άλλα είδη που αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Υπολογίζεται πως οι πωλήσεις τη συγκεκριμένη περίοδο «εκτοξεύονται» σε όλο το λιανεμπόριο, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης και της «σπουδής» που δείχνουν οι καταναλωτές να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι εταιρείες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:11