search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:07
MENU CLOSE

Δίκη Siemens: Εισαγγελικό «όχι» σε ελαφρυντικά για 20 κατηγορούμενους

22.11.2019 13:47
Δίκη Siemens: Εισαγγελικό «όχι» σε ελαφρυντικά για 20 κατηγορούμενους - Media

 

Να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά για την πλειονότητα των κατηγορουμένων στην υπόθεση της Siemens ζήτησε η εισαγγελέας έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων

Η εισαγγελέας Ελένη Σκεπαρνιά πρότεινε στους δικαστές να μην αναγνωρίσουν ελαφρυντικές περιστάσεις στους 20 από τους 22 κηρυχθέντες ενόχους για την υπόθεση της σύμβασης 8002 μεταξύ ΟΤΕ και Siemens. Κατά την εισαγγελική λειτουργό μόνο σε δύο επιχειρηματίες που φέρεται να λειτούργησαν ως «παρένθετα πρόσωπα» σε διακίνηση παράνομων χρημάτων πρέπει το δικαστήριο να αναγνωρίσει το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου.

Νωρίτερα κατά τη σημερινή διαδικασία οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων ζήτησαν την αναγνώριση των ελαφρυντικών περιστάσεων κατά περίσταση, του σύννομου πρότερου βίου, της ειλικρινούς μεταμέλειας, της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και της μη εύλογης διάρκειας της δίκης.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί τη προσεχή Δευτέρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30