search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:48
MENU CLOSE

Billie Eilish: Με βοήθησε τραγουδίστρια των Spice Girls (Photo)

22.11.2019 14:08
Billie Eilish: Με βοήθησε τραγουδίστρια των Spice Girls (Photo) - Media

 

Η Billie Eilish, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στα βραβεία Grammy, αναφέρθηκε στην Sporty Spice, η οποία την βοήθησε.

Η 17χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τη δυσκολία με την αντιμετώπιση της διασημότητας, κατά την επίσκεψή την στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live στο Χόλιγουντ.

«Πριν από μερικές εβδομάδες αποφάσισα κάπως να αρχίσω να ζω σαν μόλις να ξύπνησα και αυτή ήταν η ζωή μου», αποκάλυψε η Billie Eilish.

«Με καλό τρόπο. Εάν ήμουν ο 12χρονος εαυτός μου και ξυπνούσα ξαφνικά και αυτή ήταν η ζωή μου, θα ήμουν σαν «Ω, Θεέ μου, τώρα το παίρνω σαν δεδομένο». Προσπαθώ να ζήσω όπως αυτή την εποχή», είπε.

Σε ερώτηση για το αν κάποιος την συμβούλεψε να ακολουθήσει αυτή τη μοναδική προσέγγιση.

«Εγώ το βρήκα μόνη μου», είπε η Billie.

«Θέλω να πω ότι άκουσα μερικά πράγματα από ορισμένους ανθρώπους, όπως η Sporty Spice που μιλήσαμε», πρόσθεσε αναφερόμενη στην τραγουδίστρια των Spice Girls, την 45χρονη Melanie Chisholm.

«Μου έλεγε πώς ήταν στη σκηνή με όλα τα κορίτσια και όλες χαμογελούσαν η μία στην άλλη. Είπε ότι ήταν μια τόσο μαγική στιγμή. Στην αρχή και στη μέση, είναι σαν να δουλεύεις, να δουλεύεις, να δουλεύεις, να δουλεύεις και είναι τεράστιο, τεράστιο, τεράστιο, και έπειτα γίνεται σαν« Ω. Πού πήγε αυτό; »Και σκέφτηκα για αυτό: «Ω, Θεέ μου, είμαι σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου που στο μέλλον θα λέω μακάρι να ήμουν, ο,τιδήποτε άλλο”. Έτσι θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο παρούσα» πρόσθεσε η Billie.

Η Melanie Chisholm είδε τη Billie να κάνει συναυλίες στο Λονδίνο τον Μάρτιο και αργότερα είπε στο Vice ότι προσέφερε την συμβουλή της στα παρασκήνια.

«Της είπα απλά να σιγουρευτεί ότι έχει λίγο χρόνο χαλάρωσης γιατί είναι πολύ σημαντικό … Δεν είσαι ρομπότ», είπε η Melanie.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:48