search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:40
MENU CLOSE

Πέφτουν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση της «Αγια-Σοφιάς»

23.11.2019 09:08
Κακοκαιρία σαρώνει την Κρήτη: Σε λίμνη μετατράπηκε γήπεδο (Photo) - Media

 

Στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται από την Πέμπτη το έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο το Ελεγκτικό Συνέδριο, εγκρίνει τη σύμβαση του Δημοσίου με την INTRAKAT.

Πλέον ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενός έργο που είναι άρρητα συνδεδεμένο με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στην ιστορική της έδρα.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι υπογραφές μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων θα πέσουν σύντομα, εντός Δεκεμβρίου 2019, και η περιοχή γύρω από το γήπεδο θα αρχίσει σταδιακά να αλλάζει μορφή.

Όσον αφορά τα έργα μέσα στο οικόπεδο της ΑΕΚ, μετά την τοποθέτηση του στεγάστρου και της ειδικής μεμβράνης, θα αρχίσουν οι εργασίες των σουιτών και των επισήμων.

Παράλληλα, με την υπογειοποίηση θα ξεκινήσει η κατασκευή του κτηρίου που θα στεγάζονται το μουσείο του συλλόγου και το μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:37