search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:36
MENU CLOSE

Μαζωνάκης: «Δεν έχω λάβει κανένα μήνυμα από τον Τάκη Ζαχαράτο»

23.11.2019 09:27
Η συγκίνηση του Μαζωνάκη και το ατύχημα που τον κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις - Media

 

Για όλο αυτόν τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τον Τάκη Ζαχαράτο απάντησε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα”.

Ο Ζαχαράτος δηλώνει στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή ότι έχει στείλει μήνυμα στον τραγουδιστή, αλλά δεν έχει λάβει απάντηση. Ο Μαζωνάκης, όμως, με δήλωσή του στην εκπομπή του OPEN, το διαψεύδει.

«Θέλω να είμαι στο YFSF, αλλά δεν έχει κλείσει κάτι ακόμα, είμαστε σε συζητήσεις. Είμαστε πάντως θετικοί, κάπου θα είμαστε. Δεν αναφέρομαι ποτέ σε άλλα ονόματα, όσον αφορά θέματα συγκρούσεων κλπ…

Ο Τάκης έχει υπάρξει φίλος εδώ και πολλά χρόνια, καλό είναι να μη μιλάμε για τα προσωπικά μας ή κάτι που μας έχει πειράξει, μέσω των media. Δεν έχω πάρει κάποιο μήνυμα στο κινητό μου από τον Τάκη», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:35