search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:08
MENU CLOSE

Στον εισαγγελέα γιατρός κατηγορούμενος για χρηματισμό – «Ύποπτη καταγγελία» λέει ο δικηγόρος του

23.11.2019 10:39
Στον εισαγγελέα γιατρός κατηγορούμενος για χρηματισμό - «Ύποπτη καταγγελία» λέει ο δικηγόρος του - Media

 

Ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο νοσοκομειακός γιατρός που συνελήφθη την Παρασκευή μετά από καταγγελία για φακελάκι.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για δωροληψία κατ’ εξακολούθηση και θα παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο να δικαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσει αναβολή.

Την ίδια ώρα και με δηλώσεις του στο Cretalive, o συνήγορος του γιατρού, Γιώργος Κοκοσάλης, ανέφερε έχει δεχθεί τουλάχιστον 30 τηλεφωνήματα από επιφανείς Ηρακλειώτες παράγοντες και αθλητικά σωματεία που εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον γιατρό, κάνοντας λόγο για ένα ηθικό πρόσωπο. Μάλιστα έχουν εκφράσει και την επιθυμία τους να καταθέσουν υπέρ του για την για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιατρός, συνελήφθη ενώ είχε προηγηθεί καταγγελία, σύμφωνα με την οποία απαίτησε χρηματικό ποσό, για ιατρική πράξη που είχε τελέσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο ενώ η Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ τον έχει θέσει ήδη σε αργία.

Πάντως ήδη από χθες ο συνήγορος του γιατρού, Γιώργος Κοκοσάλης έκανε λόγο για «επιεικώς ύποπτη καταγγελία» επισημαίνοντας ότι «είναι πολύ ανορθόδοξη η ιστορία που διηγείται ο καταγγέλλων περί της εξέλιξης του συμβάντος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:07