search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:46
MENU CLOSE

Κραουνάκης: «Δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδιά – Θα φόρτωνα σε μία ψυχή κάτι που δεν θα ήθελα να το κάνω» (Video)

23.11.2019 11:26
Κραουνάκης: «Δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδιά - Θα φόρτωνα σε μία ψυχή κάτι που δεν θα ήθελα να το κάνω» (Video) - Media

 

Στα παιδικά του χρόνια, το χαστούκι του πατέρα του, αλλά και την επιθυμία του να μην κάνει παιδιά μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

«Ήμουν πάντοτε το πρόβλημα των δασκάλων. Ζαβολιάρης και αριστούχος. Η μητέρα μου μού έριχνε καμία παντοφλιά. Ο πατέρας μου με χαστούκισε μία μέρα που προσπαθούσε να με διαβάσει για να μάθω τα μέρη της κοιλιάς της αγελάδας», είπε και αποκάλυψε ότι δεν θέλησε ποτέ να κάνει παιδιά.  

«Νομίζω θα ήμουν πολύ κακός γονέας. Είμαι ιδιοκτήτης. Θα φόρτωνα σε μία ψυχή κάτι που δεν θα ήθελα να το κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στις προσωπικές μου σχέσεις, στις σχέσεις αγάπης τον «δέρνω» τον εαυτό μου. Τα έχω κάνει όλα σε σχέση. Έχω παρακολουθήσει σχέση μου και με έπιασε. Έγινα ρεζίλι. Πάντα γίνεσαι ρεζίλι. Αυτό που λέω είναι μην καθυστερείτε να φιλιά. Από το πρώτο ραντεβού να πέσουν τα φιλιά», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης. «Όταν αρχίζει η μεγάλη πάλη με τον δικό μας Σατανά, κυνηγάμε τον Θεό για να μας δώσει, ενώ ο Σατανάς είμαστε εμείς», κατέληξε ο αγαπημένος συνθέτης και στιχουργός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:43